Tuhkalaakson Asukkaat

Tällä sivulla esitellään lyhyesti kunkin suvun ensimmäiset pariskunnat. Lisäilen tietoja sitä mukaa, kun peli edistyy.

Kuninkaalliset:


Isdur ja Arianna Sirith ovat Tuhkalaakson kuninkaalliset. Isdurille haettiin morsian pohjoisesta, jotta haltiasuku jatkuisi puhtaana (edes tämän sukupolven). Arianna kaipailee kovasti kotiinsa, eikä Isdurin huomionkipeys ainakaan auta morsianta sopeutumaan paremmin.


Aateliset:


Marcus ja Adela Vendier ovat Tuhkalaakson toinen haltiapariskunta. Kreivien avioliitto on mutkikas ja kummallakin pariskunnasta on omat salaisuutensa. Kreivittärestä liikkuu lisäksi outoja huhuja kaupungilla.Ethor ja Sharon Cirellan ovat Tuhkalaakson Paronit. Cirellanit ovat aatelisista kaikkein parhaimmissa väleissä kuninkaallisten kanssa. Ethor on täydellinen herrasmies ja Sharon taas loistaa hyvää tahtoa ja pirteyttä auringon lailla. Kaikki ei tosin aina ole ihan sitä miltä näyttää...Sir William Argala on kuninkaan armeijan komentaja ja kuninkaan luotettu. William vastaa toisin sanoen valtakunnan turvallisuudesta. Williamin herttainen vaimo Bianca on eläinrakas nainen, joka asettaa perheensä aina kaiken muun edelle.


Kauppiaat:


Nimraisin suvun isältä pojalle siirtyvä ammatti on metalliseppä. Otik Nimrais ei kuitenkaan piitannut perinteistä, vaan ryhtyi isänsä tahtoa vasten tekemään veistoksia eri materiaaleista. Otik otti vaimokseen naapurin iloisen Mirandan ja perusti perheen mahdollismman kauas vanhemmistaan.  
Caleb Brandir tulee kalakauppiaiden suvusta ja myy ylpeänä kaloja, kuten hänen isänsä ja tämänkin isä ennen häntä on tehnyt. Caleb on onnellinen elämäänsä, mutta hänen vaimollaan Elbeth taas kuuluisi mielummin ihan toiseen säätyyn..


Talonpojat:


 Jonathan ja Luzy Olsen lapsineen ovat onnellinen talonpoikaisperhe. Elämä on niukkaa ja viljelykset tuottavat juuri sen verran, että perhe selviää päivä kerrallaan.
 

Rodar ja Anna Kudrow elävät kasvimaan vihanneksilla ja Annan kutomilla kankailla. Rodar rakastaa vaimoaan syvästi, mutta Annalla on salaisuutensa, joista kunnon kansalaisten ei ole hyvä hiiskua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)